Zásady ochrany osobních údajů

  1. Společnost Media Heroes s.r.o., se sídlem Na Lánech 764, Litomyšl, 533 51, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, spisovná značka C 39298 zpracovává v případě odpovědi na dotaz podaný pomocí kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení,
    • email,
    • a telefon.
  2. Jméno, příjmení, email a telefon je nutné zpracovat pro odpověd na dotaz podaný pomocí kontaktního formuláře. Tyto osobní údaje budou společností Media Heroes s.r.o.. zpracovávány po dobu 6 měsíců.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Media Heroes s.r.o. tedy správcem osobních údajů.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Litomyšli dne 25.5.2018

Kontakty

+420 732 104 699

info@2hdent.cz


2H dent s.r.o.
palác Hybský - 2. patro
náměstí Republiky 56
530 02 Pardubice

Kde nás najdete?